Despre mine

Ma numesc Lucian Pasca, am 50 de ani si locuiesc în Brasov, in inima Carpatilor. M-am nascut in Sebes-Alba si am absolvit Liceul Militar din Alba-Iulia, apoi Scoala Militara de Ofiteri Activi din Sibiu.

Sunt calificat antrenor de schi si de alpinism, monitor de schi si ghid montan. Sunt brevetat “Chef d’unité de haute montagne“ (sef de unitate de munte inalt), dupa stagiul de perfectionare (iarna si vara) la “Ecole Militaire de Haute Montagne” (Scoala Militara de Munte Inalt) din Chamonix Mont Blanc, Franta (1995).

Pana in decembrie 1999 am fost ofiter (maior), vanator de munte, antrenor si instructor de specialitate la Brigada V.M. din Brasov si la Centrul de Instructie pentru Vanatori de Munte din Predeal. Din decembrie 1999, sunt liber profesionist (persoana fizica autorizata) cu domeniu de activitate SPORT SI TURISM PE MUNTE. Lucrez ca ghid montan si ca monitor de schi.

Daca sunteti interesati sa colaborati cu mine, in ideea de a va oferi servicii în Carpatii nostri pitoresti si inca salbatici, sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a studia toate posibilitatile.

Go to Top